Joogajoon perusti vanha tekijä muusta maasta. Olen Merjam Auraskari ja asun tällä hetkellä Ruotsissa.

Siellä tutustuin Kundaliinijoogaan 90 luvun alussa. Siitä sain välittömästi apua vakavaan selkävaivaan joten olin myyty. Aloin harrastaman säännöllisesti Kundaliinijoogaa ja koulutin itseni opettajaksi. Elämäni on siitä sitten muuttunut kaikilla tasoilla paremmaksi ilman ponnistuksia.

Jo siitä lähtien unelmoin voivani tuoda tämän joogan Suomeen. Luulen että se sopii suomalaisille mainiosti. Kundaliinijooga saa energian liikkeelle, nostattaa itsetuntoa, kohottaa mielialaa ja paljon muuta. Olo tulee kevyemmäksi.

Ruotsissa olen pyörittänyt yritystäni nimeltä Rootlight vuodesta 97. Sen toiminta on hyvin laaja joogan alueella. Tarjoamme kursseja sekä lapsille että aikuisille. Meillä on pieni butiikki ja myymme myös tukkuna erilaisia joogatarvikkeita. Sen webshop ehkä kiinnostaa? www.rootlight.se

Olen järjestänyt  jo 8 koulutusta Ruotsissa ja lukuisia jatkokoulutuksia.

Suomessa haluan levittää tätä joogalajia etupäässä kouluttamalla opettajia. Ensimmäinen koulutus Turussa on jo puolivälissä. Pieni mutta tosi mahtava ryhmä oppilaita.

Jos aika sallii voin myös tulla pitämään viikonloppu kursseja. Teemana voisi olla esimerkiksi Kundaliinijoogan alkeet, Stressistä vapa a, Chakrat tasapainoon, Avoin sydän, Kilpirauhanen, Hormoonitasapaino, Joustava selkä jne.

Henkinen nimeni on Hari Jot Kaur. Se tarkoittaa Luovan Valon Prinsessa.

Yhteystiedot Ruotsiin

Hari Jot kaur/ Merjam Auraskari

harijot(at)rootlight.se

+468-6550482

+46707870013 kännykkä

Suomessa harijot/at)joogajoo.fi

 

 

Last Updated (Monday, 23 March 2015 12:39)